Skip to main content

Welkom in ons feestcafé

Een begrip in De Kempen, wat al sinds 1826 als naam café De Donk draagt.

Ons gezellige café biedt vele mogelijkheden, om op de vrijdag avond zomaar even of de gehele avond te vertoeven.
Even lekker een pijltje gooien op onze dart borden, een potje kaarten aan onze gezellige kaarttafel aan de bar, een gokje wagen op de gokkasten of lekker flipperen op een van onze  flipperkasten  Dit alles is mogelijk in ons café. Natuurlijk kunt u ook gewoon gezellig bij kletsen, onder het genot van een drankje. Dit allemaal met een goei stukske muziek. Wilt u uw favoriete muziek horen? Geef het ons door en we draaien het voor u.
Naast binnen kunt u in de zomermaanden ook buiten genieten van ons café op ons gezellige terras, met als het nodig is terrasverwarming zodat u er warm bij zit.

ons Feestcafé

Ons feestcafe is voor besloten feesten en of vergaderingen bijeenkomsten etc.

U wilt een besloten feestje geven, en uw genodigden zijn tussen de 20 en 80 personen, dan kan dit in ons feestcafé, op alle dagen, behalve op vrijdag avond dan is ons café voor iedereen toegankelijk.

U kunt hierbij kiezen voor drank afkoop of nacalculatie.

De hapjes, buffet, snackmuur, BBQ, Pizza bakken etc. worden ook door ons verzorgd zodat u een onbezorgd geweldig feest krijgt.

Onze Feestzaal

Vanaf 50 personen kunt u terecht in onze vernieuwde zaal.

Onze feestzaal heeft een capaciteit  van 50 tot max 400 pers, bij kleinere gezelschappen kunnen wij de zaal d.m.v. een mobiele wand kleiner maken, dit gebeurd i.o.

We hebben aan het plafon geweldige licht effecten hangen zodat wij de sfeer kunnen maken naar gelang uw feest en wensen.

De zijwand van 15 meter lang is voorzien van een foto print die op aanvraag gewisseld kan worden in de thema’s :  Amsterdam grachten, Industrieel, Strandvakantie, zelfs uw eigen foto’s.