Welkom in ons café

Een begrip in De Kempen, wat al sinds 1826 als naam café De Donk draagt.

Ons gezellige café biedt vele mogelijkheden, om op de vrijdag avond zomaar even of de gehele avond te vertoeven.
Even lekker een pijltje gooien op onze dart borden, een potje kaarten aan onze gezellige kaarttafel aan de bar, een gokje wagen op de gokkasten of lekker flipperen op een van onze 6 flipperkasten  Dit alles is mogelijk in ons café. Natuurlijk kunt u ook gewoon gezellig bij kletsen, onder het genot van een drankje. Dit allemaal met een goei stukske muziek. Wilt u uw favoriete muziek horen? Geef het ons door en we draaien het voor u.
Naast binnen kunt u in de zomermaanden ook buiten genieten van ons café op ons gezellige terras, met als het nodig is terrasverwarming zodat u er warm bij zit.

ons Feestcafé

Ons feestcafe is voor besloten feesten en of vergaderingen bijeenkomsten etc.

U wilt een besloten feestje geven, en uw genodigden zijn tussen de 20 en 80 personen, dan kan dit in ons feestcafé, op alle dagen, behalve op vrijdag avond dan is ons café voor iedereen toegankelijk.

U kunt hierbij kiezen voor drank afkoop of nacalculatie.

De hapjes, buffet, snackmuur, BBQ, Pizza bakken etc. worden ook door ons verzorgd zodat u een onbezorgd geweldig feest krijgt.

onze Feestzaal

Vanaf 40 personen kunt u terecht in onze vernieuwde zaal.

Deze is voorzien van een geluidsinstallatie en op aanvraag een touchscreen muziek computer met meer dan 80.000 muziek nrs erin , nieuwste lichteffecten,  

Tekst feestzaal

Café open

Vrijdag vanaf 18:00 uur

Tuktuk Verhuur

Alle dagen te boeken
van 1 april t/m 31 oktober


© All rights reserved.
Powered by Reclamestudio Digi-Z.